WELKOM BIJ SO,BEYOUTIFUL

MOOIE NAGELS. IEDERE DAG


So,BeYoutiful is een professionele allround nagelstudio, waar je naast het laten plaatsen van kunstnagels en shellac ook op het juiste adres bent voor het laten bleken van je tanden en harsbehandelingen. In onze gezellige salon aan de Laaressingel 123 in Enschede, worden de diensten uitgevoerd door een professionele en gediplomeerde specialist die haar vak verstaat! Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Acrylnagels

Wil jij langere en stevigere nagels? So,Beyoutiful
is professional op het gebied van nagelstyling

lees meer

Tanden bleken

Witte tanden geven je meer
zelfvertrouwen en het laat een positieve indruk achter.

lees meer

Harsen

Waxen is een snelle ontharingsmethode
om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen.

lees meer

Een filmpje met sfeerimpressie van

So,BeYoutiful


Bekijk hiernaast het filmpje om een indruk te krijgen van de salon en de behandelingen die er worden uitgevoerd

Geïnteresseerd in een behandeling? Kom eens gezellig langs.

Chantal Bruinink
GEEF OOK EENS EEN

CADEAUBON


De So,Beyoutiful cadeaubon is het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen.

Een cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 15,00

FOTO'S

NAGELS KLANTEN


Hier ziet u een overzicht van foto’s die gemaakt zijn van de nagels van klanten.
WAT BIEDEN WE AAN

Diensten & Prijzen


Onderstaand treft u onze diensten met de daarbij behorende prijzen.

AFSPRAAK MAKEN

U kunt contact opnemen via het telefoonnummer: 0651534846
of gebruik maken van ons contactformulier

Nieuwe set acryl
Natural €60,-
Babyboom €62,-
French €65,-
Color €65,-
Nagelbijter €70,-
Overlay natural €45,-
Overlay babyboom €47,50
Overlay french €50,-
Wenkbrauwen harsen €9,50
Wenkbrauwen verven €9,50
Wenkbrauwen harsen en verven €16,50
Wimpers verven €11,50
Bovenlip harsen €9,50
Harsen kin €9,50
Opvullen acryl
Natural €36,50
Babyboom €38,50
French €41,50
Color €41,50
Achterkant €27,50
Gellak €29,50
Gellak met overlay €43,50
Gellak met nieuwe set €67,50
Tanden Bleken €89,-

CONTACT


Indien u vragen heeft kunt u mij bellen of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Adres

So,BeYoutiful,
Laaressingel 123,
7514 EN Enschede

Telefoon:

06 51534846

So,BeYoutiful! 2021

Acrylnagels

Voordat ik ga vertellen wat acrylnagels zijn en hoe het zetten er van in zijn werk gaat, vertel ik u eerst wat achtergrond informatie over de natuurlijke nagels.

Nagels groeien 0,1mm per dag en de nagelplaat bestaat uit drie lagen: de hoornlaag (schubbenlaag), de keratinelaag (sponslaag) en de ephiteellaag (onderste laag). De nagel heeft een functie, namelijk die van het beschermen van de zenuwuiteinden in de vingertoppen. Lang, lang geleden stelde nagels de mens in staat om wortels, knollen en aardappels uit de grond te graven. Tegenwoordig hebben we daar gelukkig machines en supermarkten voor en liggen die tijden ver achter ons.

Tegenwoordig laten we nagels niet meer groeien om praktische reden maar omdat het vrouwelijk en aantrekkelijk is. En die mooie vrouwelijke nagels, dat is toch wel wat elke vrouw wil. Als nagels zwak of breekbaar zijn worden kunstnagels over de bestaande nagels gezet.

 

Acryl

Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletjes. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit.

De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acryl is dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels.

Het opzetten van acrylnagels

Om infecties en schimmels te voorkomen zullen eerst de handen gedesinfecteerd worden. De nagelriemen worden teruggeduwd en geknipt, en de nagelplaat wordt iets opgeruwd met een vijl. Hierna worden de nagels verlengt met een tip. Als het nagelbed te kort is zal er gebruik gemaakt worden van een sjabloon.

Na het schoon en vetvrij maken van de natuurlijke nagels zal de acryl worden aangebracht. Als de acryl voldoende is uitgehard  zullen de nagels worden gevijld. Tenslotte worden de nagels mooi afgewerkt met een hoogglans lak, die zeker 3 tot 4 weken blijft zitten.

 

Nabehandeling/ opvullen

Na een week of 3 – 4, ligt aan uw nagelgroei, zal de nagel zo ver gegroeid zijn dat het nodig is om de acrylnagels te laten opvullen. Met een frees wordt de oude laag acryl verwijderd. Vervolgens worden de nagels op de gewenste lengte gevijld en worden de nagelriemen weer teruggedrukt en afgeknipt. Daarna komt de laag acryl er weer overheen en zien u nagels er weer uit als nieuw!!

Verzorging van de acrylnagels

Nu u eenmaal mooie nagels op uw handen en/ of voeten heeft wilt u natuurlijk ook graag dat ze mooi blijven!!

Een goede verzorging van de acrylnagels is dan ook heel belangrijk.

 

 

Nagelriemolie

Als u acrylnagels draagt is het verstandig om dagelijks uw nagelriemen in te smeren met een olie. Deze nagelriemolie is speciaal ontwikkeld voor acrylnagels en zorgt er voor dat uw nagelriemen mooi soepel blijven, waardoor je minder snel lifting (lucht) onder uw nagels krijgt.

Ook zorgt deze nagelriemolie er voor dat uw natuurlijke nagels gezond blijven. In de olie zitten ingrediënten die uw natuurlijke nagel voedt.

 

Vijlen

Doordat uw natuurlijke nagels gewoon doorgroeien, worden de acrylnagels ook steeds langer en misschien voor u té lang. Je stoot je nagels dan vaker en het risico dat er dan een nagel afknapt wordt ook steeds groter. Het is dan verstandig om uw acrylnagels een stukje korter te vijlen.

Dit doet u met een vijl die speciaal voor acrylnagels is gemaakt. Deze vijl is groffer, waardoor je de acrylnagels sneller op de gewenste lengte vijlt.

Je kunt/ mag de acrylnagels nooit knippen met een schaartje of knippertje. Doordat de acrylnagels heel hard zijn komt er te veel druk op de gehele nagel te staan, waardoor je natuurlijke nagels kunnen gaan inscheuren of de acryl los laat van de nagelplaat.

Gellak

Gellak is een soort middenweg tussen nagellak en gelnagels. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels.

 

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er één tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

 

Henna brows

Je wilt wel mooie wenkbrauwen, maar je wilt er niet elke dag veel tijd mee kwijt zijn!
Dan is het verven van je wenkbrauwen met henna een aanrader. Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Je hebt gedurende 2 tot 5 weken geen wenkbrauwmake-up nodig, zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder.
Henna is een natuurlijk product en leidt hierdoor minder snel tot allergische reacties. Het verschil tussen chemische verf en hennaverf, is dat chemische verf als het ware in het haar trekt en het helemaal bedekt. Henna legt enkel een beschermend en gekleurd laagje over je wenkbrauwhaartjes. Voor het aanmaken van de hennaverf heb je alleen maar water nodig. Henna brows kunnen daarom een ideale oplossing zijn voor wie allergisch is voor chemische wenkbrauwverf.
Sommige dames twijfelen als we het hebben over henna brows, omdat ze bang zijn voor een lange inwerktijd en een rode gloed over hun wenkbrauwen.
Dat zijn namelijk twee effecten die voorkomen bij hennaschilderingen als lichaamsversiering. Bij henna brows is daar echter geen sprake van. De hennaverf voor wenkbrauwen hoeft maar 15 tot 20 minuten in te trekken. Aan het product zijn pigmenten toegevoegd, die voorkomen dat je wenkbrauwen een rode gloed krijgen. Je kunt met henna prachtige blonde, bruine en zwarte tinten bekomen. Je bereikt met henna brows een heel natuurlijk effect.

Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes. Dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.

Vóór de start van de behandeling zal eerst goed gekeken worden naar het model van uw wenkbrauwen. Samen kijken we naar wat het mooist bij uw gezicht past. Dan zal uw gezicht gereinigd worden en gaan we de henna op uw haartjes plaatsen. De henna moet tussen de 20 en 25 min inwerken.
Na de inwerktijd wordt het product van de haartjes verwijderd en heeft u prachtige, gekleurde wenkbrauwen die tot 5 weken blijven zitten.

Voordelen:
• Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
• Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
• Duurzame, natuurlijke kleuring
• Vervaagt niet
• Veilig en effectief
• Geurloos, geen ammoniak

Nazorg:
• 24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.
• Geen make-up de eerste 24 uur op de wenkbrauwen
• Gebruik olievrije huidverzorgers
• Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water
• Niet te veel dag-/nachtcrème op de wenkbrauwen opbrengen
• Kleur vervaagt sneller onder zon en zonnebank
• Geen scrubs of peeling
• Ga regelmatig langs voor een nabehandeling, zo behoud je je vorm
• Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht.
• Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven
• Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

Wenkbrauwen harsen

Je wenkbrauwen hebben een enorme impact op je look. Zelfs al draag je helemaal geen make-up, als je je wenkbrauwen mooi ‘in shape’ hebt, zie je er al goed uit.

Om je wenkbrauwen mooi in vorm te krijgen kun je ze laten harsen en/ of verven.

 

Wat is harsen?

Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

Met een kleine waxspatel wordt de vloeibare wax op de huid uitgesmeerd. Na enkele seconden is de wax afgekoeld en hard en kan deze er met een snelle beweging tegen de haargroei in worden afgetrokken.

De behandeling is misschien niet volledig pijnloos, maar de huid wordt tijdens het verwijderen van de wax goed aangespannen, zodat alle ingekapselde haren meekomen en het verwijderen zo min mogelijk pijn doet. Door met een pincet te epileren worden de laatste eigenwijze haartjes verwijderd.

Wanneer je wenkbrauwen mooi symmetrisch zijn, worden de wenkbrauwen ingesmeerd met een kalmerende gel om roodheid te voorkomen.

 

Goed om te weten

Laat je wenkbrauwen in de weken voorafgaand aan de behandeling groeien. Zo komt de natuurlijke vorm van je wenkbrauw tevoorschijn en zijn de haren lang genoeg, zodat de specialist een mooie, strakke wenkbrauw kan creëren. Natuurlijk is er dan ook een goede basis om mee te werken.

Combineer je behandeling ook eens met het verven van je wenkbrauwen, zodat ook de lichtere wenkbrauwharen worden meegekleurd en je gezicht nog meer uitdrukking krijgt.

Wil je je wenkbrauwen mooi in model hebben voor een feestje? Zorg er dan voor dat je de waxing treatment 2 tot 3 dagen van tevoren ondergaat. Je weet maar nooit hoe je huid reageert op de wax.

Ook mannen kunnen hun wenkbrauwen laten ontharen met wax. Met dikke, zware en bushy wenkbrauwen is niets mis, maar door te waxen en het bijwerken van het gebied rondom de wenkbrauwen zul je zien dat je een open en sprekende blik krijgt. Dus geen strakke, dunne potloodlijnen, maar een clean finish.

 

Het voordeel van warme wax of warme hars is dat het goedje aan de haren hecht en dus niet aan de huid. Voor je het weet, is de behandeling weer voorbij en heb je mooie wenkbrauwen die goed bij je gezicht passen.