Wie zijn wij?

yess!!!

Welkom bij So, BeYoutiful!

Het team van So,BeYoutiful! bestaat uit 4 professionele en gezellige dames, die ieder al jarenlange ervaring hebben op hun vakgebied. Nadat we allemaal werkzaam zijn geweest in een eigen salon, hebben we nu onze krachten gebundeld en werken we samen in 1 team.

Wij bieden een totaalconcept aan op het gebied van uiterlijke verzorging, beauty en lichaamsverzorging. Dit allemaal onder 1 dak. Omdat wij van So,BeYoutiful! weten dat ieder mens uniek is, met zijn of haar eigen wensen, staat bij ons de wens van onze klant altijd centraal. Ons aanbod van behandelingen is groot en erg uiteenlopend. Op deze manier spreken wij een grote doelgroep aan en is iedereen, van jong tot oud, van harte welkom in onze salon. Dames, heren én kinderen.

Wij werken vanuit de vraag van de klant, zodat iedere klant met een tevreden en zelfverzekerd gevoel onze salon verlaat en graag bij ons terug komt voor een vervolgbezoek. Naast de behandelingen die wij geven, verkopen wij ook haarproducten, make-up, verzorgingsproducten voor het hele lichaam en prachtige sieraden van o.a. het merk My Jewellery. Kortom, onze salon is het bezoeken zeker waard, want ieder mens verdient het om zich goed te voelen en er goed uit te zien, op welke manier dan ook.

Zoals onze naam al zegt; So, BeYoutiful! Feel it from the inside, show it on the outside.

Met verzorgende groet,

Het team van So, BeYoutiful!

 

Chantal Bruinink; Allround nagelstyliste, tandenbleekster en eigenaresse van So,BeYoutiful!

 Esther Schilperoort; Allround kapster

 Sylvia Hietland; Schoonheidsspecialiste

 Helen Oosten; (medisch) Pedicure

 

onze experts

Maak kennis met onze experts
Chantal Bruinink
Nagelstyliste/ Tandenbleekster
Please specify image url

Chantal Bruinink zet op een verantwoorde en deskundige manier acrylnagels en werkt met producten van hoogwaardige kwaliteit die aan alle normen en eisen voldoen. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht om uw tanden te laten bleken!

Esther Schilperoort
Allround kapster
Please specify image url

Kapster Esther Schilpoort is op haar 14e begonnen bij een kapsalon in Nijverdal. Na al haar diploma’s te hebben behaald heeft ze bij verschillende salons gewerkt en daarbij veel ervaring opgedaan. Zij werkt als kapster met erg veel plezier en enthousiasme!

Sylvia Hietland
Schoonheidsspecialiste
Please specify image url

Sylvia Hietland is sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij wil zich vooral richten op huidverbetering en werkt daarom met het merk Nimue. Nimue blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging. 

Helen Oosten
(Medisch) Pedicure
Please specify image url

 Pedicure Helen Oosten heeft met succes de diploma’s behaald voor Medisch Pedicure, Diabetische voet en Reumatische. Daarbij is ze ook altijd al werkzaam geweest als Ambulant Pedicure en wil haar werkzaamheden nog meer uitbreiden bij So, BeYoutiful!

Speciale aanbiedingen