banner schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Sylvia Hietland,

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Om dit te bereiken heb ik een intensieve opleiding gevolgd. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken, neem ik met regelmaat deel aan cursussen en vervolgopleidingen.

Wat is mijn doel en mijn uitdaging,

Ik richt mij vooral op huidverbetering, en daarom gebruik ik in mijn salon de producten van het merk Nimue. Nimue is baanbrekend op het gebied van anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging. Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid.

Mijn motto is dan ook, Uw uiterlijk, Mijn specialiteit !

Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue, krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is de huid meestal uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft en welke behandeling als volgende gepland zal gaan worden. Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en producten voor thuis gebruik krijgt u het beste en mooiste resultaat: een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!

 

Nimue core reinigingsbehandeling

Een mooie basis behandeling van Nimue. De huid wordt intensief gereinigd, geactiveerd en geneutraliseerd. Met als resultaat: een verfijnde, gereinigde huid en de huid heeft weer een stralende en verfijnde huidstructuur.

 

Nimue Fit- Facial : onderhoudend

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften. De behandeling bestaat uit: een reiniging,  verwijdering van dode huidcellen, massage van decolleté en nek plus een masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid en als een verwen of onderhoudsbehandeling.

 

Nimue hyaluronic acid

Een sterk hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is dat de huid een enorme vochtboost krijgt en rimpeltjes en lijntjes zichtbaar minder worden.

De behandeling bestaat uit: een reiniging, verwijdering van dode huidcellen, masker met ondertussen een hals/decolleté en nek massage. Hierna wordt vervolgens de Hyaluron gel in gemasseerd voor het bereiken van het ultieme resultaat. Op lange termijn zal de extra hyaluron in d ehuid ervoor zorgen dat het in volume in de huid toeneemt en de spankracht van de huid sterker wordt.

Voor een optimaal resultaat kan deze behandeling in een kuur gedaan worden. De behandelingen vinden dan om de 4-5 weken plaats.

In kuurverband €50,- per behandeling.

Zie prijslijst!

 

Nimue penta salaic peel

Deze behandeling van Nimue is speciaal ontwikkeld voor een huid die last heeft van veel onzuiverheden, erg vet is en wellicht hierdoor ook last heeft van Acne. De kracht van deze behandeling zit in de ontstekingsremmende werking. Tevens lost het onzuiverheden op en egaliseert het huidbeeld. De huid wordt steeds schoner en ontstekingsvrij.

Bij ernstige acne adviseer ik om deze behandeling om de 4-5 weken te doen en de kosten zullen dan €59,- per behandeling zijn.

Zie prijslijst!

 

Nimue Boost

Deze behandeling is een zeer actieve behandeling die echt een BOOST aan de huid gaat geven! De behandeling bestaat uit: een reiniging, verwijdering van dode huidcellen, booster voor desbetreffende huid, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Perfect voor een beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Het resultaat: de poriën van de huid zijn verkleind en de structuur van de huid zal meer verfijnd zijn. Tevens zorgt deze behandeling voor een stralende huidtextuur en voor een verhoogde elasticiteit en vitaliteit van de huid!

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?

Wenkbrauwtreatment (harsen en verven van de wenkbrauwen), modelleren van uw wenkbrauwen naar gewenste vorm, passend bij uw gelaat.

eyebrows

Bovenlip, kin, kaaklijn en/of wangen harsen met zachte aloë vera hars. Het geharste gedeelte wordt behandeld met aloë vera gel.

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?

Bruids-make-up

Op de mooiste dag van je leven wilt u er natuurlijk stralend en verzorgd uitzien.

 

Proefmake-up

Ongeveer 4 tot 6 weken voor uw bruiloft komt u langs bij So, BeYoutiful! voor een proefsessie. In de proefsessie worden de mogelijkheden en de wensen besproken en uw ultieme look gecreëerd. Als u zelf uitgesproken ideeën of voorkeuren hebt voor uw make-up, bewaar die dan; knip ze uit of -heel modern- maak uw eigen online pinboard via Pinterest.com. De proefsessie duurt ongeveer 1,5 uur. In deze tijd kunnen we, indoen nodig, meerdere looks uitproberen.

 

Tip

Probeer uw proefsessie te plannen op de dag dat u ook terug naar het bruidshuis gaat om uw jurk weer te passen, zodat u meteen kunt zien hoe u eruit komt te zien op uw grote dag. Helemaal mooi zou zijn als u ook uw proefkapsel op deze dag kunt plannen.

 

Make-up daggasten

Ook kan de make-up van uw familie of overige gasten verzorgd worden. Een stralend uiterlijk voor de bruid en haar gasten dus!

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?