Steigerhout-achtergrond1

Hallo, mijn naam is Esther Schilperoort.

Ik ben op mijn 14e als leerling begonnen bij een kapsalon in Nijverdal.

Na al mijn diploma’s behaald te hebben, heb ik over de afgelopen jaren bij verschillende salons in deze regio gewerkt en veel ervaring opgedaan.

Uiteindelijk vond ik dat het tijd was voor de volgende stap: mijn eigen kapsalon. Hier werk ik nu nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme.

Voor meer informatie over de behandelingen, prijzen en de producten waar ik mee werk, kunt u een kijkje nemen verderop de website.

Met verzorgende groet,

Esther Schilperoort, Allround kapster So, BeYoutiful!

Blend

Blend gaat over individuele vrijheid in styling. Blend dicteert niet, maar geeft de tools om je eigen style te creëren. Mix, match en creëer. Blend geeft oneindig veel mogelijkheden en stimuleert je creativiteit.

 

Styling

Blend de producten om je eigen unieke Blend te creëren en je eigen style te ontwikkelen.

 

0blendseasaltsprayblend_logo_producten1-450x270 

 

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?

So Pure Natural Balance

So Pure Natural Balance is ontwikkeld na een jarenlange intensieve research. Plantenextracten en essentiële oliën zijn de hoofdingrediënten. Kennis uit de phytotherapie, aromatherapie en homeopathie vormen de basis van het So Pure concept. De productfilosofie berust op de werling en geurbeleving van 100% plantaardige oliën. Meer dan 30 bijzondere plantenextracten en essentiële oliën zijn geselecteerd om So Pure Natural Balance te creëren.

 

Moroccan Argan Oil

Weldadige behandeling met onmiddellijke opname in het haar. De lichtgewicht niet-vette Argan olie formule maakt het haar zacht en glanzend. Voor het herstel van beschadigd haar een paar druppels So Pure Moroccan oil door het haar masseren.

Resultaat: gezond en glanzend haar.

 

Cooling

Balans en verfrissing van haar en hoofdhuid. Rozemarijn zorgt voor ontspanning en mint geeft een verkoelend effect.

Resultaat: meer energie voor lichaam en geest.

 

Energizing

Energie werkt preventief tegen haaruitval. Gember en citroen geven een fris en warm gevoel met een dynamisch effect. Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positief effect op de haargroei.

 

Moisturizing

Balans en hydratatie van droog haar en hoofdhuid. Ylang-yylang en palmarosa olie geven lichaam en geest een gevoel van welzijn.

Resultaat: hersteld, gezond en glanzend haar.

 

Calming

Kalmeert en geeft balans aan lichaam en geest. Lavendel en kamille-extracten zorgen voor een effectieve behandeling van de gevoelige hoofdhuid.

Resultaat: gekalmeerde en ontspannen hoofdhuid

 

Color Care

Beschermt gekleurd haar. Jasmijn en sandelhout zorgen voor een warm en sensueel aroma.

Resultaat: maximale kleurbescherming en verzorgd haar.

 

Exfoliating

Verrijkt met tea tree olie en lavendel voor milde reiniging van het haar. Verwijderd roos en gaat de vorming van nieuwe roos tegen.

Resultaat: roosvrije hoofdhuid.

 

Styling

De So Pure Natural Balance stylingproducten zijn voor alle haartypes en modellen. Alle producten zijn gemengd met organische essentiële oliën van sinaasappelen en palmarosa, voor een bloemig citrusaroma. Verrijkt met gecertificeerde organische Argan olie.

Alle So Pure Natural Balance stylingproducten zijn parabenenvrij.

 

unnamed-5

 

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?

Keune

Keune staat voor elegante, creativiteit en actuele haarmode.

De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd.

In een continu proces ontwikkelt Keune, samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers, haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten. Met de slogan ‘The Art of Hair Design’ onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en originaliteit.

 

Keune So Pure Color

Keune So Pure Color is een parabenen- en ammoniavrije, permanente haarkleuring, verrijkt met phytokeratine om de haarstructuur te verbeteren en arganoil en vitamina A en E voor hydratatie.

Gecertificeerde organische planten extracten waaronder gecertificeerde organische arganoil, jasmijn en sandelhout geven een aangename geurbeleving die perfect aansluit op het So Pure verzorgingsassortiment.

 

Keune Tinta Color

Keune Tinta Color behoort tot de meest gebruikte haarkleurbehandelingen in kapsalons wereldwijd.

Met een onbeperkte spectrum van kleuren, is Tinta Color dé professionele haarkleuring die eindeloze creativiteit biedt. Briljante kleuren gecombineerd met verzorgende eigenschappen zorgen voor een uitstekende haarconditie! Tinta Color geeft 100% grijsdekking. Variërend van natuurtinten tot diepe roodtinten en sprankelend blond. De nieuwste bruine kleuren maken een leuke aanpassing in de kleurtonen van de Tinta Color collectie.

 

Keune Semi Color

Keune Semi Color is een unieke toon-op-toon kleuring zonder ammonia gebaseerd op de exclusieve Silsoft-technoligy, waarmee Semi Color een vooruitstrevende 3-dimensionale kwaliteit biedt op het gebied van ammoniavrije haarkleuringen. Helderheid en glans, vitaliteit van het haar, houdbaarheid en grijsdekking zijn daarbij kernkwaliteiten.

 

exfoliating

 

 

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen met een leuk cadeau, maar u weet niet wat?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of tips?